Åbacken
Vecka 40
Lunch 1 Köttbullar med sås, lingonsylt och potatis
Lunch 2 Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Vegetarisk Krämig pasta med tomat och örter
Dessert Fruktsoppa
Middag 1 Kroppkakor med smält smör och lingonsylt
Middag 2 Kött- och grönsakssoppa och smörgås med pålägg
Vegetarisk Ugnspannkaka med sylt
Lunch 1 Stekt strömmingsflundra med potatismos
Lunch 2 Fläskbogsgryta med örter och potatis
Vegetarisk Rotfruktsgryta med örter och cremé fraiche och potatis
Dessert Rabarbersoppa
Middag 1 Stekt prinskorv med stuvad spenat och potatis
Middag 2 Sparrissoppa och smörgås med pålägg
Vegetarisk Stroganoff med ris
Lunch 1 Stekt fläsk med paltbröd, sås och potatis
Lunch 2 Pastagratäng med lax
Vegetarisk moussaka
Dessert Citrussoppa
Middag 1 Kyckling med sötsursås och (ris)
Middag 2 Morot- och potatissoppa med bacon och smörgås med pålägg
Vegetarisk Krämig spenatgryta med linser och kokt potatis
Lunch 1 Ärtsoppa, smörgås med pålägg
Lunch 2 Prinskorv med stuvade bondbönor och potatis
Vegetarisk gul ärtsoppa, smörgås m pålägg
Dessert Pannkaka med sylt
Middag 1 Potatis- och broccoligratäng med skinka
Middag 2 Pumpasoppa och smörgås med pålägg
Vegetarisk Grönsaksgryta med svamp och potatis
Lunch 1 Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor
Lunch 2 Kokt fiskfilé med dragonsås, potatis
Vegetarisk örtagårdsfrestelse
Dessert Äppelkräm serveras med gräddmjöl
Middag 1 Salami -och brieostpaj med gräslöksdressing
Middag 2 Lins- och grönsakssoppa och smörgås med pålägg
Vegetarisk Omelett med sparrisstuvning, stekt potatis
Lunch 1 Kyckling i currysås med ris
Vegetarisk Currygryta med kikärtor och grönkål serveras med ris
Dessert Vit chokladmousse med topping
Middag 1 Kokt korv med gurkmajonnäs och potatismos
Vegetarisk Ost- och broccolipaj med Rhode islandsås
Lunch 1 Köttgryta med paprika, och potatis
Vegetarisk Potatisgratäng med spenat och svarta bönor
Dessert Äppelkaka med vaniljsås
Middag 1 Gubbalåda med potatis matjessill och ägg
Vegetarisk Champinjongratinerad blomkål och broccoli och bulgur