Åhrlundsgården
Vecka 16
Lunch: Kycklinggryta, ris och grönsker
Efterrätt: Jordgubbskräm
Middag: Redd rotfruktssoppa, ostsmörgås
Lunch: Panerad fisk, citrussås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Konserverad frukt
Middag: Köttfärsgratäng
Lunch: Kålpudding, sås, potatis, lingonsylt och grönsaker
Efterrätt: Blåbärssoppa
Middag: Crêpes
Lunch: Potatis och pujolökssoppa, ostsmörgås
Efterrätt: Pannkaka, sylt
Middag: Hamburgare, bröd, mos och dressing
Lunch: Bacon och svampsås, pasta och sallad
Efterrätt: Kondisbit
Middag: Korv, stuvad potatis
Lunch: Fiskgratäng, sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Morotskaka
Middag: Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Lunch: Wallenbergare, mos och smörade ärtor
Efterrätt: Glass
Middag: Risgrynsgröt, smörgås