Ängsviken
Vecka 49
Lasagne, serveras med varm haricots vertssallad och råkost
Dessert: Ägglikörmousse
Svampomelett, serveras med sallad
Köttbullar med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med lingonsylt samt kokt brysselkål
Dessert: Lingonfromage
Ost- och broccolisoppa, serveras med hembakat bröd
Fiskburgare med potatismos och kall sås, serveras med varma gröna ärter och råkost
Dessert: Magosoppa
Potatisbullar med baconströssel
Stekt falukorv med makaroner samt varm morotssallad med rostade solroskärnor
Dessert: Färsk frukt
Pyttipanna, serveras med rödbetor
Köttfärssoppa, serveras med hembakat bröd
Dessert: Kesokaka
Ostpaj, serveras med sallad
Pannbiff med kokt potatis och grönpepparsås, serveras med varma slottsgrönsaker
Dessert: Inlagda päron med lättvispad grädde
Köttfärsgratäng med zucchini, tomat och svamp, serveras med sallad
NOBELDAGEN
Förrätt: Räktårta
Huvudrätt: Lax med potatispuré och vitvinssås, serveras med varma grönsaker
Efterrätt: Chokladbrownie med vispad grädde
Middag: Jordärtskockssoppa med klick, serveras med hembakat bröd
Öppettider för Kaprifolgårdens restaurang: Vardagar mellan kl.12:15-13:15. Lämna gärna feedback på vad du tycker om maten genom att trycka glad, neutral eller ledsen smiley längst ner på sidan.