Ängsviken
Vecka 38
Köttfärslimpa med kokt potatis och klassisk brunsås, serveras med en varm morotsmix samt sallad
Dessert: Blåbärssoppa
Bondomelett, serveras med sallad
Vegetarisk lasagne, serveras med spanska grillgrönsaker och råkost
Dessert: Citronfromage
Morotssoppa med keso-klick, serveras med mjukt bröd
Kaprifolgårdens stekta fisk, serveras med kokt potatis och kall örtsås, slottsgrönsaker och råkost
Dessert: Päronkräm
Pyttipanna, serveras med inlagda rödbetor
Dragonkyckling med ris, ljummen blomkålssallad och råkost
Dessert: Färsk frukt
Fläskpannkaka, serveras med lingonsylt
Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med mjukt bröd
Dessert: Kesokaka
Köttfärslasagnette, serveras med sallad
Fiskgratäng med parmesan och örter, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Pannacotta
Prinskorv med stekt potatis
Kåldolmar med kokt potatis och skysås, serveras med varm rotsakssallad
Dessert: Inlagd persika, serveras med vispad grädde
Palsternackssoppa, serveras med mjukt bröd
Öppettider Kaprifolgårdens restaurang: Vardagar mellan kl.11:30-12:45. Lämna gärna feedback på vad du tycker om maten genom att trycka glad, neutral eller ledsen smiley längst ner på sidan.