Åsa vård- och omsorgsboende
Vecka 4
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och grönsaker
Kycklingsoppa med soltorkade tomater och oliver serveras med bröd
Dessert: Mandarinklyftor serveras med chokladgrädde
Kvällsmat: Potatisbullar serveras med bacon och råkost
Brännöfisk ( ugnsbakad fisk med rotfrukter) serveras med kokt potatis och grönsaker
Raggmunkar serveras med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Varm nyponsoppa serveras med glass
Kvällsmat: Svampsoppa serveras med bröd
Kassler serveras med kokt potatis, kall ananassås och grönsaker
Köttkorv serveras med rotmos och grönsaker
Dessert: Bärkräm
Kvällsmat: Bondomelett serveras med råkost
Minestronesoppa (rökt skinka & risoni) serveras med bröd
Stekt kyckling serveras med rostad kulpotatis, varm örtsås och grönsaker
Dessert: Pannkakor serveras med grädde
Kvällsmat: Råraka serveras med lax- och pepparrotsröra och sallad
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Krämig fiskgratäng serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass serveras med varma bär
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med skinka serveras med melonsallad
Mandelfisk serveras med kokt potatis, skirat smör och grönsaker
Viltskavsgryta serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Yoghurt dessert med fruktkompott och kakcrunch
Kvällsmat: Crepes med skinka o spenat serveras med råkost
Plommonspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Fisk med citrontäcke serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Dessert: Äppelkaka serveras med kardemumma grädde
Kvällsmat: Smörgås serveras med skaldjursröra