Bagaregårdens Vård- och omsorgsboende
Vecka 13
Lunch: Fläskkorv med senapssås, potatis och broccoli
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Jordärtskockssoppa med frikadeller och skinksmörgås
Lunch: Fisksufflé med skirat smör, potatis och ärter
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Raggmunkar med bacon, lingonsylt och grönsallad
Lunch: Oxjärpar med löksås, potatis och brytbönor
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Löksill, gräddfil, ägghalva och potatis
Lunch: Gotlandssoppa med lammfärs och mjukt bröd
Dessert: Äpplepaj med vaniljsås
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch: Sprödbakad torsk med remouladsås, potatis och ärter
Dessert: Krusbärssoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Crêpes med champinjonstuvning och grönsallad
Lunch: Ängsbiff med äppelsås, potatis och blomkål
Dessert: Lingonfromage med vispgrädde
Kvällsmat: Bondomelett med grönsallad
Lunch: Kycklinggryta med soltorkade tomater, ris/potatis och morötter
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Rösti med kall skinkröra och grönsallad