Bifrost
Vecka 27
Lunch 1: Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos.
Lunch 2: Laxlasagne.
Dessert: Glass strut
Kvällsmål: Inlagd sill med kokt ägg, gräddfil och hackad rödlök.
Lunch 1: Frikadeller i currysås serveras med bulgur eller potatismos.
Lunch 2: Fisk Björkeby ( ströbröd, persilja, lök, smör) serveras med bulgur eller potatismos.
Dessert: Krusbärskräm.
Kvällsmål: Fläskpannkaka med vitkålsallad.
Lunch 1: Asiatisk kycklinggryta serveras med ris.
Lunch 2: Stekt panerad fisk med remouladsås med potatis.
Dessert: Smörcroissant med chokladsås
Kvällsmål: Prinskorv med stekt potatis.
Lunch 1: Spenatsoppa med ägghack, mjukt bröd.
Lunch 2: Rökt skinka i krämig ostsås serveras med pasta.
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås.
Kvällsmål: Pastasallad med kyckling, Rhode Islandsås.
3_rätters meny Förrätt: Gazpacho med vitlöksbröd.
Lunch: Inkokt lax med kall örtsås, serveras med smörslungad potatis.
Dessert: Jordgubbar med vispad grädde.
Kvällsmål: Crepes fylld med skinka och spenat serveras med blandsallad.
Lunch: Sjömansbiff( potatis, nötkött, lök i låda)
Dessert: Vaniljpannacotta med hallonsås.
Kvällsmål: Korv med bröd, gurkmajonnäs och potatismos.
Lunch: Schnitzel med champinjonsås och ugnsstekt kulpotatis.
Dessert: Hallon och vaniljmousse.
Kvällsmål: Minestronesoppa med bröd.