Bifrost
Vecka 4
Lunch 1: Stekt isterband med dillstuvad potatis.
Lunch 2: Fiskbullar i hummersås med potatismos.
Dessert: Fruktcocktail med vaniljglass.
Kvällsmat: Blodpudding med stekta bacontärningar.
Lunch 1: Köttbullar med gräddsås och potatismos.
Lunch 2: Fisk Florentin (spenat och ost) serveras med potatis.
Dessert: Blåbärskräm.
Kvällsmat: Korv med bröd, gurkmajonnäs, serveras med potatismos.
Lunch 1: Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis.
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör.
Dessert: Hallonsoppa med vispad grädde.
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsås.
Lunch 1: Potatis- och purjolökssoppa, bröd.
Lunch 2: Harrys fisk- och skaldjurssoppa med bröd.
Dessert: Äppelpaj med vaniljsås.
Kvällsmat: Enchiladas med köttfärs (ostgratinerad tortillarulle), blandsallad.
3-rätters förrätt: Räkcheesecake.
Varmrätt: Helstekt fläskkarré med BBQ-sås och klyftpotatis.
Dessert: Brylépudding med karamelsås.
Kvällsmat: Kycklingpaj med gräslöksås och blandsallad.
Lunch 1: Smörstekt sejrygg med kapris och rödbetor, serveras med potatismos.
Dessert: Kaneläpplen med vaniljsås.
Kvällsmat: Kebabpytt med vitlökssås.
Lunch 1: Skinkstek med gräddsås och kokt potatis.
Dessert: Chokladkaka med vispad grädde.
Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med makaroner, serveras med vitlöksbröd.