Björkekärrshus Vård- och omsorgsboende
Vecka 13
Lunch 1: Fläskkorv med rotmos, brytbönor och grov senap
Lunch 2: Kycklingbiff med tomatsås, klyftpotatis och brytbönor
Dessert: Våffla med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Köttbullar med stuvade makaroner och lingonsylt
Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Chili con carne med ris och ärter
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lunch 1: Kassler med ostsås, potatis och morötter
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé med kall citronsås, potatis och morötter
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Kycklingsoppa med curry och mjukt bröd
Lunch 2. Wallenbergare med grönpepparsås, potatis och broccoli
Dessert: Ostkaka med hallonsylt och vispgrädde
Kvällsmat: Raggmunkar med bacon och lingonsylt
Lunch 1: Laxmousse fylld rödspätta med vitvinssås, toppad med tångkaviar och citonskiva, rostad potatis och smörslungade morötter
Dessert: Påskbakelse
Kvällsmat: Kalkon med potatissallad
Lunch: Påskbuffé
Dessert: Citroncheesecake
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj med grönsallad
Lunch: Lammstek med rödvinssås, rostad kulpotatis och haricots verts
Dessert: Kanel & ingefärspäron med chokladsås och vaniljglass
Kvällsmat: Hummersoppa med mjukt bröd