Björkekärrshus Vård- och omsorgsboende
Vecka 16
Lunch 1 :Fläskkorv med rotmos och grov senap
Lunch 2:Laxbullar i hummersås med kokt potatis och blomkål
Dessert: Skogsbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling serveras med skinkmörgås
Lunch 1: Fiskpuddding med skirat smör, kokt potatis och ärter
Lunch 2: Chili con carne med ris och ärter
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lunch 1: Biff lindström med rosmarinssky,stekt potatis och broccoli
Lunch 2: Drumsticks (kyckling) med sweet chilisås och ris/potatis, broccoli
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med grädde
Kvällsmat: Wienerkorv med senapskräm och potatis
Lunch 1:Ängamat med kycklingköttbullar och mjukt bröd
Lunch 2: Kassler med ostsås, ris/potatis och brytbönor
Dessert: Äppelcrepés med vaniljsås
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon serveras med lingonsylt
Långfredag
Citron och persiljebakad kycklingfilé med sparrisveloute, hasselbackspotatis och spenatsallad
Dessert: Ingefärs- & vaniljinkokta päron med chokladsås och vispad grädde
Kvällsmat: Grönsakspaj med sause verte
Påskafton
Påskbuffé
Dessert: Tårta
Kvällsmat: Tyskpotatissallad med kallskuren kalkon
Påskdagen
Lammstek serveras med rödvinssky, potatisgratäng och smörslungade morötter
Dessert: Påskbakelse (rulltårta,persika, grädde)
Kvällsmat: Omelett med spenat och örter