Boken
Vecka 20
Middag A: Vegetarisk bolognese, pasta, grönsaker
Middag B: Ängasoppa med bröd
Dessert: Frukt
Kvällsmat: Janssons frestelse, prinskorv
Middag A: Fisk Bonjour (täcke med färskost och gräslök), potatis och grönsaker
Middag B: Köttbullar, potatis, sås, grönsaker, lingon
Dessert: Vinbärskaka med vaniljsås
Kvällsmat: Vad köket erbjuder
Middag A: Lasagne med köttfärs & rotfrukter, grönsaker
Middag B: Kassler, champinjonsås, potatis, grönsaker
Dessert: Aprikoskräm med äpple, ananas & russin
Kvällsmat: Risgrynsgröt, sylt
Middag A: Morotssoppa, mjuk smörgås
Middag B: Isterband, persiljestuvad potatis, grönsaker
Dessert: Citronfil, småkaka
Kvällsmat: Stekt korv, stuvad vitkål, potatis
Middag A: Hönsschnitzel med örtsås, potatis och grönsaker
Middag B: Vad köket erbjuder
Dessert: Bärkompott
Kvällsmat: Ost & skinkpaj, blandad sallad
Middag: Äppelgratinerad kotlettrad med salvia och dragonsås, potatis, grönsaker
Dessert: Savaräng
Kvällsmat: Crêpes med champinjonfyllning & sallad
Middag: Kryddig ugnskyckling, potatis, grönsaker
Dessert: Aprikoser, grädde
Kvällsmat: Broccolisoppa, smörgås
Smörgås ingår alltid till kvällsmat
Reservation för eventuella ändringar, Smaklig måltid!