Bokens vårdboende
Vecka 30
Lunch Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, timjanstekta morötter
Dessert Kökets körsbärskräm
Middag Makaronipudding med lingon, sallad
Lunch Krämig fiskgratäng med kaviar och dill, kokt potatis och rotfruktsmix
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Raggmunk, bacon, lingonsylt och blandad sallad
Lunch Rimmad bog med senapssås och kokt potatis och ångad broccoli
Dessert Kökets äppelkräm
Middag Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och sallad
Lunch Kött- och grönsakssoppa , bröd
Dessert Tunna pannkakor med kökets goda drottningsylt och vispad grädde
Middag Stekt falukorv med dillstuvad potatis och sallad
Lunch Ugnsfärs med bacon och lök, gräddsås, klyftpotatis, picklad blomkål
Dessert Kökets hallonssoppa
Middag Kökets goda skagenmacka med citron och grönsaker
Lunch Stekt fisk med kall romsås och kokt potatis och stekta grillgrönsaker
Dessert Toscapäron med grädde
Middag Hamburgare med pommes frites, dressing och grönsaker
Lunch Italiensk kycklinggratäng med tomater och parmesan serveras med ugnsrostad potatis och bukettgrönsaker
Dessert Glass med jordgubbssås
Middag Ostgratinerade crepes och blandad sallad
Varje dag serveras sallad, bröd, bordsmargarin och måltidsdryck. Reservation för eventuella ändringar.