Brattåsgården
Vecka 6
Lunch 1: Stekt falukorv, stuvade makaroner
Lunch 2: Skärgårdsgryta, kokt potatis
Dessert: Blåbärssoppa med gräddtopp
Kvällsmål: Potatisbullar med bacon
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör
Lunch 1: Pytt i panna med stekt ägg
Lunch 2: Fiskgratäng a la nordic (pepparrot/dill/palsternacka), kokt potatis
Dessert: Krusbärskräm
Kvällsmål: Makaronipudding med rårörda lingon
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör
Lunch 1: Kycklinglevergryta, ris
Lunch 2: Panerad sej med remouladsås och potatismos
Dessert: Smörcroissant med chokladöverdrag
Kvällsmål: Kycklingpaj med mango chutney-dressing och blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör
Lunch 1: Köttsoppa med bröd
Lunch 2: Spenatsoppa med ägghalva och bröd
Dessert: Kesokaka med vispad grädde
Kvällsmål: Prinskorv med stekt potatis
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör
Förrätt: Rökt lax med pepparrotscrème på surdegsbröd
Varmrätt: Plommonspäckad fläskkarré med champinjonsås, kokt potatis
Dessert: Vaniljpannacotta med hallonspegel
Kvällsmål: Räkcrêpes med blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör
Varmrätt: Fiskpudding med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmål: Rösti (potatiskaka) med kycklingröra
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör
Varmrätt: Fläskgryta rosmarie (champinjoner/paprika/rosmarin), kokt potatis
Dessert: Marängswiss
Kvällsmål: Ost- och blomkålssoppa, bröd
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med skirat smör