Brogården
Vecka 49
Lunch 1: Paprika- och ostfylld lunchkorv med potatismos.
Lunch 2: Italiensk fisk med basilikatäcke, serveras med potatis.
Dessert: Aprikoshalvor med vispad grädde.
Kvällsmat: Grönsaksgratäng serveras med prinskorv.
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)
Lunch 1: Biff a la Lindström i form med brunsås. Stekt potatis.
Lunch 2: Kräftströmming serveras med potatismos.
Dessert: Blåbärskräm.
Kvällsmat: Omelett med kantarellstuvning, tomatsallad.
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)
Lunch 1: Kycklingklubba med currysås. Ugnsrostad sötpotatis och rotfrukter.
Lunch 2: Laxbullar i hummersåsmed kokt potatis.
Dessert: Fruktkorg.
Kvällsmat: Potatisbullar med bacontärningar. (Lingon på avdelningen)
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk. Bröd.
Lunch 2: Asiatisk fisksoppa. Bröd.
Dessert: Pannkakor med vispad grädde. (Sylt på avdelning)
Kvällsmat: Enchiladas med köttfärs ( tortillarulle) , Blandsallad.
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)
3-rätters förrätt: Avocadomousse toppad med räkor och rödlök.
Varmrätt: Baconlindad kycklingfilè med rödvinsås. Klyftpotatis.
Dessert: Cheesecake med citron.
Kvällsmat: Kräft- och spenatpaj serveras med sallad och Rhode isladsås.
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)
Varmrätt: Ångad spättarullad med vitvinsås och kokt potatis.
Dessert: Mango- och passionsfruktsmousse.
Kvällsmat: Bakad potatis med skinkröra och blandsallad.
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)
Varmrätt: Boeuf Bourguignon( mustig nötköttsgryta) med ugnsrostad potatis.
Dessert: Nobelbakelse.
Kvällsmat: Rostbiff med potatisbakelse. Två sorters ost, vindruvor och kex.
Veckans kvälls alternativ: 2 korv med bröd (ketchup/senap på avdelningen)