Brogården
Vecka 13
Lunch 1:Köttfärssås med spaghetti.
Lunch 2: Fisk- och krabbgratäng serveras med potatismos.
Dessert: Aprikoshalvor, vispad grädde.
Kvällsmat: Stekt ris med kyckling och paprika, dressing.
Lunch 1: Falukorv i ugn med äpple och purjolök serveras med potatismos.
Lunch 2: Stekt fisk med stuvad spenat, kokt potatis.
Dessert: Körsbärskräm
Kvällsmat: Broccoligratäng med rökt skivad skinka.
Lunch 1: Raggmunk med fläsk.
Lunch 2: Krämig fiskgryta med tomat, serveras med kokt potatis.
Dessert: Nyponsoppa med vispad grädde.
Kvällsmat: Mannagrynspudding med saftsås.
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk.
Lunch 2: Fisksoppa med curry, serveras med bröd.
Dessert: Pannkaka med vispad grädde.
Kvällsmat: Skinkfrestelse, serveras med blandsallad.
3-rätters förrätt: Rökt laxtårta på kavring toppas med örter.
Varmrätt: Helstekt kotlettrad med champinjonsås och klyftpotatis.
Dessert: Äppelpaj med vaniljsås.
Kvällsmat: Ädelostpaj med broccoli, serveras med blandsallad.
Lunch: Fisk med mandel- och osttäcke, kokt potatis.
Dessert: Pannacotta med bärsås.
Kvällsmat: Hamburgare med bröd och tillbehör, serveras med lite potatismos.
Lunch: Kycklinggryta med citron serveras med kokt potatis eller ris.
Dessert: Drottningmousse.
Kvällsmat: Minestronesoppa med bröd.