Dicksons Hus Vård- och omsorgsboende
Vecka 49
Lunch 1: Schweizerfärs med gräddsås, potatis och blomkål
Lunch 2: Chorizo med tomatsås, klyftpotatis och blomkål
Dessert: Päronkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med bacon och lingonsylt
Lunch 1: Pocherad torsk med tomat och olivsås, potatis och ärter
Lunch 2: Carbonara med bacon serveras med pasta och ärter
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Ugnspannkaka med hallonsylt och skinksmörgås
Lunch 1: Falukorv med persiljestuvad potatis och morötter
Lunch 2: Grönsakslasagne med morötter
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Laxpytt med örtcréme och stekt ägg
Lunch 1: Gulaschsoppa med gräddfil och mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinglårfilé med basilikasås, potatis och broccoli
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Crêpes med köttfärs och grönsallad
Lunch 1: Rödspätta med räkor och dill, dillmajonnäs, potatis och ärter
Lunch 2: Biff Lindström med gräddsås, potatis och ärter
Dessert: Äpplecrêpes med vispgrädde
Kvällsmat: Räksmörgås
Lunch. Fläskboggryta med plommon och rosmarin, potatis och broccoli
Dessert: Skogsbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj med grönsallad
Nobelmiddag
Förrätt: Kalkontoast
Huvudrätt: Laxmousse fylld flundrafilé med hummersås, ärter och potatis
Dessert: Chokladmousse spetsad med apelsinlikör och vispgrädde
Kvällsmat: Kycklingfrestelse med grönsallad