Dicksons Hus Vård- och omsorgsboende
Vecka 38
Lunch 1: Fläskkorv med senapssås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon, potatis/ris och morötter
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Jordärtskockssoppa med vegobullar och skinksmörgås
Lunch 1: Fisksufflé med skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Kycklingpannbiff med tomatsås, klyftpotatis och ärter
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Raggmunkar med bacon och lingonsylt
Lunch 1: Oxjärpar med löksås, potatis och brytbönor
Lunch 2: Fisk Benedictine med skirat smör, potatis och brytbönor
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Löksill med gräddfil, ägghalva och potatis
Lunch 1: Gotlandssoppa med lammfärs och mjukt bröd
Lunch 2: Köttfärssås med pasta och grönsallad
Dessert: Äpplepaj med vaniljsås
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Sprödbakad torsk med dansk remouladsås, potatis och ärter
Lunch 2: Skinkstek med gräddsås, potatis och ärter
Dessert: Krusbärssoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Crêpes med champinjonstuvning och grönsallad
Lunch: Spansk färsbiff med gräddsås, potatis och blomkål
Dessert: Lingonfromage med vispgrädde
Kvällsmat: Bondomelett med grönsallad
Lunch: Kycklinggryta med soltorkade tomater, ris/potatis och morötter
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Skinkröra med rösti och tomatsallad