Dicksons Hus Vård- och omsorgsboende
Vecka 23
Lunch 1: Fläskkorv med rotmos och grov senap
Lunch 2: Grekisk kycklingbiff med tomatsås, klyftpotatis och blomkål
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling och skinksmörgås
Lunch: Kallrökt lax med dillstuvade potatis och ärter
Dessert: Kladdkaka med vispgrädde
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lunch 1: Kassler med ostsås, potatis och morötter
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé med kall citronsås, potatis och morötter
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Kycklingsoppa med curry och mjukt bröd
Lunch 2: Wallenbergare med grönpepparsås, potatis och broccoli
Dessert: Toscapäron med vaniljvisp
Kvällsmat: Raggmunkar med bacon och lingonsylt
Lunch 1: Pocherad torsk med ägg och persiljesås, potatis och ärter
Lunch 2: Kycklingspett med ananassås, potatis och ärter
Dessert: Björnbärssoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Crêpes med färskost och grönsallad
Lunch: Köttbullar med gräddsås, potatis, blomkål och lingonsylt
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Lasagnette med grönsallad
Lunch: Dillkött på fläskbog, potatis och morötter
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
kvällsmat: Omelett med smörslungade grönsaker