Eklanda
Vecka 47
Lunch 1: Ostgratinerad kassler med rotfrukter
Lunch 2: Västkustgryta (fisk och skaldjur) med vitlökscrème
Dessert: Persikor med grädde
Kvällsmål: Fläskpannkaka, vitkålssallad med lingon
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Lunch 1: Kokt köttkorv med senapssås och potatismos
Lunch 2: Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmål: Omelett med räkstuvning, tomater
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Lunch 1: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Apelsin- och sweet chilibakad fisk, potatismos
Dessert: Hallonsoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmål: Stekt ris med kyckling, kall currysås
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Lunch 1: Italiensk kycklingsoppa med bröd
Lunch 2: Fisksoppa med saffran, bröd
Dessert: Gräddfilskaka, vispad grädde
Kvällsmål: Janssons frestelse, ägghalva
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Förrätt: Pepparrotscheesecake toppad med rostbiff
Varmrätt: Laxfärsbiff med smörsås och ärtor, dillsmakande potatismos
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmål: Ost- och skinkpaj med rhode island-dressing och blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Varmrätt: Thaigryta med kyckling och kokosmjölk, jasminris
Dessert: Hallonmousse
Kvällsmål: Räkcrêpes med blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Varmrätt: Kotlettrad med champinjonsås och kokt potatis
Dessert: Äppelkaka med vispad grädde
Kvällsmål: Grönkålssoppa, ägghalva
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva