Eklanda
Vecka 43
Lunch 1: Kokt köttkorv med rotmos
Lunch 2: Pastasås med lax och spenat, bandspagetti
Dessert: Persikor med grädde
Kvällsmål: Potatisbullar med bacontärningar
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna
Lunch 1: Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis
Lunch 2: Fiskspett med tomatsås och ris
Dessert: Rabarberkräm
Kvällsmål: Kokt korv med tomatsallad, potatismos
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna
Lunch 1: Kycklinglevergryta serveras med ris
Lunch 2: Panerad fisk, dansk remouladsås, kokt potatis
Dessert: Lingonmousse med havrecrunch
Kvällsmål: Risgrynspudding, saftsås
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna
Lunch 1 Gulaschsoppa, serveras med bröd
Lunch 2: Fisksoppa med aioli och bröd
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmål: Köttfärspaj med dressing, blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna
Förrätt: Kantarellcrème med smörstekt brödskiva
Varmrätt: Kycklingspett med barbecue-sås och klyftpotatis
Dessert: Äppelkladdkaka med vaniljvisp
Kvällsmål: Crêpes med räkfyllning, blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna
Varmrätt: Kokt fisk, ägg- och persiljesås, kokt potatis
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Kvällsmål: Pizza med ananas och kyckling, ruccolasallad och currydressing
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna
Varmrätt: Kassler med champinjonsås, stekt potatis
Dessert: Päron med kardemummagrädde
Kvällsmål: Ost- och blomkålssoppa, bröd
Veckans kvällsalternativ: Vegetarisk pytt i panna