Fallströmmens korttidsboende
Vecka 19
Lunch 1: Kycklinginnerfilé i currysås, serveras med jasminris
Lunch 2: Fransk fiskgryta med tomat och saffran, kokt potatis samt vitlökscrème
Dessert: Nyponsoppa med gräddklick
Aftonmål: Grönsaksgratäng med prinskorv
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Lunch 1: Sjömansbiff
Lunch 2: Panerad fisk med gurkmajonnäs och kokt potatis
Dessert: Persikor med grädde
Aftonmål: Spansk omelett med slantad chorizo, oliv- och tomatsallad
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, brunsås och potaits
Lunch 2: Fisk Björkeby, kokt potatis
Dessert: Chokladkräm med mjölk
Aftonmål: Kokt wienerkorv, lök- och tomatsallad, potatismos
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Varmrätt: Fisk- och skaldjursgryta med aioli och dillslungad potatis
Dessert: Crêpes med blåbär, vispad grädde
Aftonmål: Ost- och skinkpaj, rhode island-dressing och blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Förrätt: Ostpaj med romsås
Varmrätt: Helstekt fläskkarré med gräddsås och klyftpotatis
Dessert: Körsbärskompott med vaniljkräm
Aftonmål: Rösti (potatiskaka) med räkröra
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Varmrätt: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Aftonmål: Champinjoncrêpes, blandsallad
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva
Varmrätt: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
Dessert: Glass med kolasås
Aftonmål: Cowboysoppa med bröd
Veckans kvällsalternativ: Fiskburgare med bröd, dressing och tomatskiva