Fässbergs äldreboende
Vecka 16
Lunch 1: Gulaschgryta på fläskkött serveras med gräddfil. Ris.
Lunch 2: Fiskgratäng med dragon serveras med potatismos.
Dessert: Hallonsoppa med vispad grädde.
Aftonmål: Omelett med champinjonstuvning.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.
Lunch 1: Köttbullar med gräddsås. rårörda lingon och potatismos.
Lunch 2: Panerad fisk med remouladsås och citronklyfta. Kokt potatis.
Dessert: Inlagda päron med vispad grädde.
Aftonmål: Korv med bröd och gurkmajonnäs.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.
Lunch 1: Pytt i panna med stekt ägg.
Lunch 2: Fisk Florentin (spenat och ost) med kokt potatis.
Dessert: Chokladkräm med mjölk.
Aftonmål: Mannagrynspudding med saftsås.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.
Lunch 1: Potatis- och purjolökssoppa med bacon. Bröd.
Lunch 2: Harrys fisk- och skaldjurssoppa med bröd.
Dessert: Ananaspaj med glass.
Aftonmål: Potatis- och köttfärsgratäng serveras med blandsallad.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.
3-rätters meny förrätt: Tunnbrödsrulle fylld med räkor och dill.
Varmrätt: Fläskkarré med gräddsås och ugnsstekt kulpotatis.
Dessert: Citroncheescake med rostade nötter.
Aftonmål: Bakad potatis med tonfiskröra, serveras med blandsallad.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.
Varmrätt: Laxpudding serveras med smörsås.
Dessert: Morotskaka.
Aftonmål: Pizza med skinka och champinjoner. Pizzasallad.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.
Varmrätt: Schnitzel med rödvinssås, stekt potatis och gröna ärtor.
Dessert: Kaneläpple med vaniljglass.
Aftonmål: Högsbosoppa med bröd.
Veckans kvällsalternativ: 2 Hamburgare med bröd, tomatskivor och dressing.