Folkungagårdens vårdboende
Vecka 14
Lunch Bruna bönor, stekt fläsk, kokt potatis och grillgrönsaker
Dessert Kökets hallonkräm
Middag Fläskpannkaka, lingonsylt och kokta morötter
Lunch Sprödbakad fisk, remouladsås, kokt potatis och bakad spetskål med smör
Dessert Kökets jordgubbssmoothie
Middag Kroppkakor med skirat smör, lingonsylt och kokta gröna ärter
Lunch Raggmunk med stekt fläsk, lingonsylt och blandad sallad
Dessert Kökets krusbärssoppa
Middag Köttbullar med potatismos, lingonsylt och sallad
Lunch Kött- och grönsakssoppa, bröd
Dessert Rabarberpaj med vaniljsås
Middag Kokt varmkorv, stuvade ärtor och morötter samt stekt potatis
Lunch Pannbiff med lök, gräddsås, kokt potatis och varma grönsaker
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Kökets Skagensmörgås (skagenröra med ägg och räkor) dill och citron
Lunch Rullad kapkummel, varm hummersås, kokt potatis och varma grönsaker
Dessert Päron med kokostosca och ingefärsgrädde
Middag Italiensk kycklingfrestelse med basilika och mozzarella serveras med blandad sallad
Lunch Pulled pork, klyftpotatis, vitlöksdressing, picklad rödlök och varm grönsaksblandning med romanesco
Dessert Vaniljglass och salt kolasås
Middag Broccoli- och skinkpaj, kall sås och blandad sallad
Varje dag serveras sallad, bröd, bordsmargarin och måltidsdryck. Reservation för eventuella ändringar.