Folkungagårdens vårdboende
Vecka 13
Lunch Fläskkorv, rotmos och saltbakade grillgrönsaker
Dessert Kökets svartvinbärskräm
Middag Potatisbullar, bacon, lingonsylt och sallad
Lunch Fiskgratäng med kräftsmak, kokt potatis och lökfrästa haricots vertes
Dessert Kökets smoothie med banan och mango
Middag Ugnspannkaka med lingonsylt, bröd, pålägg och blandad sallad
Lunch Lasagne serveras med ugnsbakad grönkål och palsternacka
Dessert Kökets hallonsoppa
Middag Kalvsylta, kokt potatis, rödbetssallad och blandad sallad
Lunch Kött- och grönsakssoppa, bröd
Dessert Banoffepaj
Middag Stekt korv med potatismos, senap och grönsaker
LÅNGFREDAGEN Lunch Kasslergryta med tomat och ost, ugnsrostad potatis, ugnsbakad blomkål
Dessert Glasstrut
Middag Ostpaj med gubbröra samt blandad sallad
PÅSKAFTON Lunch Påskmeny
Dessert Vaniljmousse på mandelbotten med aprikosglace
Middag Kallskuret med potatissallad och blandad sallad
PÅSKDAGEN Lunch Ugnsbakad laxsida med kall dillmajonnäs, kokt potatis, grillade tomater
Dessert Våffla med hallonsylt och grädde
Middag Skinkfrestelse med blandad sallad
Varje dag serveras sallad, bröd, bordsmargarin och måltidsdryck. Reservation för eventuella ändringar.