Fredriksdals Vård- och omsorgsboende
Vecka 16
Lunch 1: Stekt strömming med skirat smör & potatismos
Lunch 2: Pasta & köttfärssås
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Dessert: Äppelkräm
Kvällsmat: Texmexsoppa med bröd
Lunch 1: Köttfärslimpa med lingongräddsås & kokt potatis
Lunch 2: Miniflipper(lax) med kall romsås & kokt potatis
Dagens grönsak: Blandsallad
Dessert: Jordgubbsmousse(yoghurt)
Kvällsmat: Makaronipudding med rökt kalkon
Lunch 1: Fiskpudding med smörsås & kokt potatis
Lunch 2: Skinkstek med grönpepparsås & kokt potatis
Dagens grönsak: Rårivna morötter
Dessert: Päronhalva med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingklubba med potatissallad
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk
Lunch 2: Kycklingköttbullar Kall mango & currysås
Dessert: Pannkakor
Kvällsmat: Prinskorv med rotfruktsgratäng
Lunch: Gremolatabakad kycklingfilé med Hasselbackspotatis och sparris velote och primörer
Dessert: Inkokta päron med smak av ingefära och vanilj samt chokladsås och vaniljsås
Kvällsmat: Räksmörgås
Lunch: Påskbuffé
Dessert: Påsktårta
Hummersoppa med Västerbottensnurra / hembakt bröd
Lunch: Långbakt lammstek med potatisgratäng och rödvinssås samt smörslungade morötter
Dessert: Påsk bakelse
Omelett med Spenat och örter