Fridkullas Vård- och omsorgsboende
Vecka 47
Lunch 1: Stekt bacon med bruna bönor, potatis och morötter
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta med potatis och morötter
Dessert: Äpplekräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Tomatsoppa med skinksmörgås
Lunch 1: Ugnstekt sejfilé med kall currysås, potatis och ärter
Lunch 2: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Grillkorv med gurkmajonnäs, korvbröd, senap och ketchup
Lunch 1: Köttfärssås med pasta och grönsallad
Lunch 2: Laxbullar med dillsås, potatis och ärter
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Vårrullar med tomatsallad
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk och mjukt bröd
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås, potatis och blomkål
Dessert; Pannkakor med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon och lingonsylt
Lunch 1: Fisk med apelsin och citrussalsa, skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Tomat och ostgratinerad falukorv med potatis/mos och ärter
Dessert: Blandat fruktkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Risgrynspudding med saftsås/äpplemos och skinksmörgås
Lunch: Kåldolmar med gräddsås, brytbönor och lingonsylt
Dessert: Drömrulltårta med vispgrädde
Kvällsmat: Laxomelett med ärter
Lunch: Kycklingklubba med kall ajvarsås, klyftpotatis och broccoli
Dessert: Mangopannacotta med blåbärssylt
Kvällsmat: Skinkröra med potatisbakelse och grönsallad