Fridkullas Vård- och omsorgsboende
Vecka 12
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med löksås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklingspett serveras med mangosalsa, klyftpotatis och morötter
Dessert: Katrinplommonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Mannapudding serveras med saftsås eller äppelmos och skinksmörgås
Lunch 1: Stekt strömming serveras med potatismos och ärtor
Lunch 2: Carbonara med bacon serveras med pasta och ärtor
Dessert: Fruktsoppa serveras med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Paj med kyckling och broccoli serveras med tomatsallad
Lunch 1: Krämig korvgryta med tomat serveras med ris/potatis och broccoli
Lunch 2: Sprödbakad sej serveras med kall citronsås, potatis och broccoli
Dessert: Fruktsallad med vaniljglass
Kvällsmat: Rökt kalkon serveras med legymsallad och potatis
Lunch 1: Fisksoppa med vin ocg tomat serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Biff Lindström serveras med gräddsås och potatis samt broccoli
Dessert: Blåbärscrêpes serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon serveras med lingonsylt
Lunch 1: Stekt kycklinglårfilé serveras med currysås, potatis/ris och blomkål
Lunch 2: Köttfärsgryta med bönor och svamp serveras med potatis och blomkål
Dessert: Svartvinbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås
Lunch 1: Ugnsstekt sej med örttäcke serveras med vitvinssås, potatis och haricots verts
Dessert: Kärleksmums
Kvällsmat: Baconlåda serveras med grönsallad
Lunch 1: Pepparrotskött servera med potatis och morötter
Dessert: Hallonmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Omelett med stuvad palsternacka serveras med grönsallad