Fyrväpplingens Vård- och omsorgsboende
Vecka 47
Stekt fläsk serveras med potatis och löksås samt spenatsallad med gurka och tomat
Quorngryta med vin och vitlök serveras med basmatiris samt spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt (V) serveras med kall currysås (K)
Fiskbullar i dillsås serveras med potatis och rårivna morötter
Lasagne serveras med rostad vitlöksdressing och rårivna morötter
Dessert: Mjuk bärkaka
Kvällsmat: Broccoli- och potatissoppa (V) serveras med nybakt bröd
Ugnsstekt kassler serveras med potatis och svampsås samt kokta bukettgrönsaker
Morotsbollar serveras med ris, kall örtsås och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Lax- och potatissallad (K) serveras med bröd och sallad
Gulaschsoppa serveras med crème fraiche och nybakt bröd
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver med smak av citron och blandsallad
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Potatisgratäng med skinka och tomat (V)
Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och grönsaksblandning med majs, paprika och ärtor.
Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och grönsaksblandning med majs, paprika och ärtor.
Dessert: Körsbärskompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Ostomelett (V) serveras med sauce verte (K)
Marinerad stekt kycklingfilé serveras med potatisgratäng och senapsskysås samt haricots verts
Dessert: Vit chokladmousse
Kvällsmat: Grekiskpaj (V) med fetaost serveras med kall vitlökssås
Dillkött serveras med kokt potatis och rostade rotfrukter
Dessert: Barbados banana cake
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng (V) serveras med prinskorv (V)
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt