Fyrväpplingens Vård- och omsorgsboende
Vecka 32
Lunch 1. Högrevsgryta smaksatt med dijonsenap, vin, buljong och rotfrukter samt kokt potatis
Lunch 2. Pasta pesto (Basilkasås) med lufttorkad skinka
Dessert. Glass med jordgubbssås
Kvällsmat. Linssoppa med basilikacrème
Lunch 1. Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lunch 2. Gratinerad torsk med soltorkad tomat, zucchini och kokt potatis
Dessert. Toscakaka
Kvällsmat. Laxröra på bröd och sallad
Lunch 1. Kycklingragú med grönsaker och örtcrème samt ris
Lunch 2. Chorizogryta med kikärtor och ris
Dessert. Äpple-och päronsoppa med vaniljkesella
Kvällsmat. Omelett med sparrisstuvning
Lunch 1. Jordärtskockssoppa med örtolja och krutonger
Lunch 2. Kycklingbiff med kapriscrème, rostade grönsaker och kokt potatis
Dessert. Ostkaka med hjortrongrädde
Kvällsmat. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Lunch 1. Bohuslänsk fiskpudding med skirat smör, ärtor, citron och kokt potatis
Lunch 2. Örtbakad karré med bearnaise, haricot verts, bönor och rostad potatis
Dessert. Aprikoskompott med crunch
Kvällsmat.
Lunch 1. Kyckling-och curryröra med sallad och bröd
Lunch 2. Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Dessert. Dillbakad torsk med gröna grönsaker, krabbsås och kokt potatis
Kvällsmat. Ljus kärleksmums med hallontopping
Lunch 1. Färsbiff med grönpepparsås, morötter och kokt potatis
Lunch 2. Lax- och spenatlasagne
Dessert. Fruktcocktail med vispgrädde
Kvällsmat. Färskostcrêpes med paprikasås