Gullvivan
Vecka 47
Ajvarkyckling med ris, serveras med råkost
Dessert: Fruktsoppa
Räkomelett, serveras med sallad
Köttbullar med potatismos, serveras med lingonsylt, varm brysselkål samt råkost
Dessert: Chokladmousse
Rotfruktssoppa, serveras med mjukt bröd
Fiskpudding med kokt potatis och smörsås, serveras med varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Jordgubbskräm
Broccoli- och potatisgratäng med ost, serveras med sallad
Korv stroganoff med ris, serveras med en varm morotssallad med rostade solroskärnor
Dessert: Färsk frukt
Janssons frestelse, serveras med sallad
Potatis- och purjolökssoppa med mjukt bröd
Dessert: Pannkakor, serveras med sylt och vispad grädde
Korv med bröd, serveras med potatismos och gurkmajonnäs
Fiskgratäng med spenat, serveras med kokt potatis, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Björnbärskaka
Raggmunk med baconströssel, serveras med lingonsylt
Slottsstek med kokt potatis, gräddsås, varm grönsaksblandning och råkost
Dessert: Choklad- och hallonmousse
Krämig kyckling- och grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd
Öppettider Kaprifolgårdens restaurang: Vardagar mellan kl.11:30-13:15. Lämna gärna feedback på vad du tycker om maten genom att trycka glad, neutral eller ledsen smiley längst ner på sidan.