Gullvivan
Vecka 19
Fläskköttsgryta, serveras med kokt potatis och råkost
Dessert: Apelsin- och ananassoppa
Ostomelett, serveras med sallad
Pannbiff med kokt potatis, gräddsås, varm gulbetssallad och råkost
Dessert: Chokladpudding
Ängamat, serveras med mjukt bröd
Fiskbullar i dillsås, serveras med kokt potatis, varm haricots verts-sallad samt råkost
Dessert: Körsbärskräm
Kokt köttkorv med rotmos
Klar grönsakssoppa, serveras med mjukt bröd
Dessert: Pannkakor, serveras med sylt och vispad grädde
Kalles frestelse, serveras med sallad
Fläskschnitzel med potatisgratäng, serveras med varm picklad morot och sallad
Dessert: Smulpaj med blåbär, serveras med vaniljsås
Köttfärslåda med zucchini, tomat och svamp
Havets Wallenbergare, serveras med potatismos, varma gröna ärter samt råkost
Dessert: Morotskaka
Köttbullar med stekt potatis
Kalops med kokt potatis, serveras med rödbetor samt ratatouille
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Grönkålssoppa med ägghalva, serveras med mjukt bröd
Öppettider Kaprifolgårdens restaurang: Vardagar mellan kl.11:30-12:45. OBS! Vecka 14 är restaurangen stängd tisdag-fredag. Lämna gärna feedback på vad du tycker om maten genom att trycka glad, neutral eller ledsen smiley längst ner på sidan.