Järnbrottshus Vård- och omsorgsboende
Vecka 6
Lunch 1: Lunchkorv, stuvade ärter & morötter, potatismos, varma grönsaker
Lunch 2: Orientalisk kycklinggryta med ris, varma grönsaker
Dessert: Apelsinsoppa med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Tomatsoppa med pasta, bröd
Lunch 1: Fiskbullar i dillsås, kokt potatis, slottsgrönsaker
Lunch 2: Chili con carne, ris, slottsgrönsaker
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Potatisgratäng med skinka & tomat, pizzasallad
Lunch 1: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis, pizzasallad
Lunch 2: Fläskbog med pepparrotssås, potatismos, pizzasallad
Dessert: Kökets söta val
Kvällsmat: Västerbottenpaj med örtdressing
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk, bröd
Lunch 2: Hermanssons låda, blandsallad
Dessert: Pannkaka med grädde
Kvällsmat: Bondomelett, råkost
Lunch 1: Bryggargryta serveras med potatismos
Lunch 2: Schnitzel, ugnstekt klyftpotatis, bearnaisesås, spenatsallad
Dessert: Hallonmousse
Kvällsmat: Färskostfyllda crepes med vitlöksås
Lunch: Fisk Björkeby serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dessert:sockerkaka med hallongrädde
Kvällsmat: Kycklingköttbullar serveras med currydressing och klyftpotatis
Lunch 1: Kalops, kokt potatis, varma grönsaker
Dessert: Kanelstekta äpplen, vaniljglass
Kvällsmat: Kalkonbröst, kokt potatis, legymsallad
Med reservation för eventuella ändringar. Annedals Äldreboende, kök: 031-365 85 51