Kolonigatans vårdboende
Vecka 4
Lunch Kyckling Stroganoff med kokt potatis och rostade grönsaker
Dessert Kökets jordgubbskräm
Middag Potatisfrittata (omelett) med skinka, blandad sallad
Lunch Fiskgratäng på spenatbädd med sandefjordsås, kokt potatis, kokta morötter
Dessert Kökets rabarberkräm
Middag Svampsoppa, smörgås med köttpålägg, grönsaksfat
Lunch Persiljejärpar i gräddsås samt kokt potatis och grillgrönsaker
Dessert Kökets hallonsoppa
Middag Kökets pytt i panna, rödbetor, sallad
Lunch Gul ärtsoppa med fläsk, bröd
Dessert Tunna pannkakor med kökets goda björnbärssylt och vispad grädde
Middag Omelett, sparrisstuvning och köttbullar samt blandad sallad
Lunch Krämig italiensk kycklinggratäng, kokt potatis och tomatsallad
Lunch Dessert Kökets fruktkräm
Middag Biff i mangosås serveras med pasta, sallad
Lunch Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis, ugnsbakade grönsaker
Dessert Chokladpannacotta med apelsinsås
Middag Stekt ostgrillare, ugnsrostad potatis och tzatziki samt blandad sallad
Lunch Skånsk kalops, kokt potatis, rödbetor och kokta grönsaker
Dessert Persika med hallongrädde
Middag Hamburgare med bröd samt pommes frites, dressing, grönsaker
Varje dag serveras salladsbuffé, bröd, bordsmargarin och måltidsdryck. Reservation för eventuella ändringar.