Kolonigatans vårdboende
Vecka 43
Lunch Köttfärsgryta med senap och rotfrukter, pastaskruvar och grillgrönsaker
Dessert Köket körsbärskräm
Middag Potatisbullar med bacon, lingonsylt och blandad sallad
Lunch Fiskfilé med kräftsmak (tomat, lök och dill), potatismos och vaxbönor i smör
Dessert Kökets äppel- och kanelkräm
Middag Mannagrynspudding med saftsås, bröd och pålägg
Lunch Kinesisk fläskgryta med ananas serveras med ris och sötsur gurksallad
Dessert Solskenssoppa
Middag Bondomelett med potatis, lök och skinka, rivna morötter
Lunch Krämig potatissoppasoppa, bröd
Dessert Krabbelurer med kökets jordgubbsylt och vispad grädde
Middag Varmkorv, potatismos och gurkmajonnäs
Lunch Stekt kycklingchnitzel, bearnaisesås, stekt kulpotatis och gröna ärtor
Dessert Kökets fruktkräm
Middag Pastagratäng Carbonara och blandad sallad
Lunch Sprödbakad fisk med kall romsås, kokt potatis och dillslungade morötter
Dessert Sockermunk (donut) med vispgrädde och rårörda blåbär
Middag Svamppaj med ost, sallad
Lunch Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och inlagd gurka
Dessert Kladdkaka red velvet, vispad grädde
Middag Kaviarlåda med blandad sallad
Varje dag serveras sallad, bröd, bordsmargarin och måltidsdryck. Reservation för eventuella ändringar.