Kyrkbyns Vård- och omsorgsboende
Vecka 17
Stekt fläsk servera med potatis, löksås och blandsallad
Spenatsoppa med ägghalva serveras med bröd
Dessert: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt (V) serveras med currysås (K)
Fiskbullar i hummersås serveras med potatis och rårivna morötter
Nudelwok med kyckling serveras med sweet chilidressing
Dessert: Hallonris
Kvällsmat: Potatis- och rotsellerisoppa (V) serveras med nybakt bröd
Gratinerad kassler med ananas serveras med ris och rostad broccoli
Morotsbiff serveras med stekt potatis och örtaioli samt rostad broccoli
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Ostomelett (V) serveras med baconcrème (K)
Gulaschsoppa serveras med crème fraiche och nybakt bröd
Ost- och broccolisås serveras med pasta och rostade morötter
Dessert: Blåbärskaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpaj (V) serveras med vitlökssås (K)
Citron- och purjolöksöverbakad koljafilé serveras med potatismos och gröna ärtor
Spaghetti och köttfärssås serveras med gröna ärtor
Dessert: Kaneldoftande äppelkompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Potatis- och rotfruktsgratäng (V) serveras med pastrami (K)
Köttfärslimpa serveras med rostad potatis, gräddsås och vitkålssallad med lingon
Dessert: Mintchokladmousse
Kvällsmat: Laxpaté (K) serveras med bröd och dillcrème (K)
Slottsgryta serveras med potatis och kokta morötter
Dessert: Ananaspaj serveras med vaniljkvarg
Kvällsmat: Falurestelse (V)
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt