Landalas Vård- och omsorgsboende
Vecka 16
Lunch 1: Kycklingspett med mangosalsa, klyftpotatis och morötter
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås, potatis och morötter
Dessert: Katrinplommonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Mannapudding med saftsås/äpplemos och skinksmörgås
Lunch 1: Stekt strömming med potatismos, lingonsylt och ärter
Lunch 2: Carbonara med bacon serveras med pasta och ärter
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Blodpudding med lingonsylt
Lunch 1: Korvgtyta med tomat och vispgrädde, ris/potatis och morötter
Lunch 2: Fisk Bordelaise med skirat smör, potatis och morötter
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Rökt hönsbröstfilé med legymsallad och potatis
Lunch 1: Fisksoppa med tomat och vitt vin med mjukt bröd
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås, potatis och broccoli
Dessert: Kärleksmums
Kvällsmat: Prinskorv med stekt ägg och ugnstekt potatis
Lunch 1: Biff Lindström med gräddsås, potatis och blomkål
Lunch 2: Kycklinglårfilé med currysås, potatis och blomkål
Dessert: Svartvinbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås
Lunch: Kassler med champinjonsås, potatis och broccoli
Dessert: Blåbärscrêpes med vispgrädde
Kvällsmat: Omelett med stuvad sparris och grönsallad
Lunch: Dillkött på nötbog med potatis och morötter
Dessert: Hallonmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Skinkfrestelse med grönsallad
Med reservation för ändringar