Westerlundska köket äldreomsorgen
Vecka 16
LUNCH: Falukorv, stuvad morot, kokt potatis
MIDDAG: Äggakaka, lingonsylt
LUNCH: Stekt saltsill, löksås, kokt potatis, grönsaker
MIDDAG: Klassisk moussaka, grönsaker
LUNCH: Fläsklägg, rotmos, grönsaker, senap
MIDDAG: Makaronipudding, grönsaker, lingonsylt
LUNCH: Morotssoppa, pannkaka, hallonsylt
MIDDAG: Fiskgratäng med parmesan, kokt potatis, grönsaker
Långfredagen
LUNCH: Ugnsstekt lax, hollandaisesås, kokt potatis, grönsaker
Dessert: Solskenssoppa
MIDDAG: Champinjoncrepes, dressing, blandsallad
Påskafton
LUNCH: Påskbuffé (2 olika sorters sill, ägg, gräddfil, laxröra, rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, janssons frestelse, potatis.)
DESSERT: Tårta
MIDDAG: Skinka, legymsallad, kokt potatis
Påskdagen
LUNCH: Lammstek, klyftpotatis, örtsås, grönsaker
DESSERT: Äppelpaj, vaniljsås
MIDDAG: Ost och broccolisoppa
Med reservation för ändringar. Vid funderingar om allergener kontakta köket 0701626975 Smaklig måltid 🥧