Löftagårdens vård- och omsorgsboende
Vecka 19
Cider- och gräddbrässerad kyckling serveras med ris och grönsaker
Lunchkorv serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Persika serveras med gräddklick
Kvällsmat: Grönsakssoppa serveras med bröd
Fisk Bonjour (gratäng) med dill- och gräslök serveras med kokt potatis och grönsaker
Grönsaksbiff serveras med klyftpotatis och kall sås
Dessert: Färsk frukt
Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med råkost
Blodpudding serveras med potatisbullar, stekt korv och grönsaker
Kycklinggratäng med dijon och dragon serveras med ris och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalva
Köttsoppa serveras med bröd
Basilikatäckt fisk med sås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Gräddstuvad pyttipanna serveras med råkost
Pannbiff med stekt lök serveras med stekt potatis, sås och grönsaker
Kyckling i currysås serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Gino serveras med glass
Kvällsmat: Ugnsbakad falukorv serveras med potatismos
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Pepparrotskött serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Svartvinbärskräm
Kvällsmat: Tacogratäng serveras med sallad
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och ärter
Fiskgratäng med serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Glass
Kvällsmat: Skink- och broccoligratäng