Matdistribution
Vecka 16
Lunch 1: Köttfärs- och potatisgratäng (moussaka), serveras med tzatziki, kokta grönsaker
Lunch 2: Stekt falukorv och stuvade morötter, serveras med stekt potatis kokta grönsaker
Dessert: Blåbärskräm, serveras med gräddmjölk
Lunch 1: Matjessill, gräddfil och kokt potatis, serveras med kokta grönsaker
Lunch 2: Vitkålssoppa med rimmad fläskbog, serveras med bröd
Dessert: Mangomarinerad fruktsallad serveras med yoghurt-topp
Lunch 1: Stekt korv, stuvad vitkål och kokt potatis, serveras med kokta grönsaker
Lunch 2: Lasagne med morot, rotselleri och örter, serveras med kokta grönsaker
Dessert: Katrinplommonkräm, serveras med gräddmjölk
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk, serveras med bröd
Lunch 2: Köttfärslåda, sås och kokt potatis, serveras med lingon och kokta grönsaker
Dessert: Pannkaka, serveras med sylt och vispad grädde
Lunch 1: Rimmad fläskbog och rotmos, serveras med kall senapssås och med kokta grönsaker
Lunch 2: Dansk sjömanslåda, serveras med rödbetor serveras med kokta grönsaker
Dessert: Ananaskräm, serveras med gräddmjölk
Lunch 1: Panerad spätta, remouladsås och kokt potatis och kokta grönsaker
Lunch 2: Köttstuvning och potatismos, serveras med kokta grönsaker
Dessert: Päronkaka, serveras med kardemummagrädde
Lunch 1: Portergryta, serveras med kokt potatis och kokta grönsaker
Lunch 2: Korvgryta Forsell och kokt potatis, serveras med kokta grönsaker
Dessert: Brylépudding, serveras med karamellsås
Grönsaker ingår till alla luncher. Bröd ingår vid soppa