Restaurang Gåsen
Vecka 16
Lunch: Gratinerad falukorv serveras med potatismos & kokt blomkål
Alternativ lunch: Kyckling i röd currysås serveras med kokt ris
Lunch: Pocherad torskfilé med ägg-& persiljesås serveras med gröna ärtor & kokt potatis
Alternativ lunch: Pytt i panna serveras med stekt ägg & inlagda rödbetor
Lunch: Rimmad fläskbog serveras med rotmos & senap
Alternativ lunch: Husets lasagne serveras med kokt broccoli
Lunch: Sparrissoppa med räkor, hembakat bröd & färskost
Alternativ lunch: Isterband serveras med dillstuvad potatis & rårivna morötter
Dessert: Ostkaka med vispad grädde
Lunch: Kycklingfilé med gremolata, sparris veloute, hasselbackspotatis & vårprimörer
Alternativ lunch: Kökets val, fisk rätt
Dessert. Poire Belle Helene (vanilj och ingefärsinkokta päron)
Lunch: Gravad lax, hovmästarsås, sill, ägg, köttbullar, prinskorv & Janssons frestelse Lunch pris :160:-
Alternativ lunch: Kökets val, kött rätt
Lunch: Lammstek med rödvinssky serveras med potatisgratäng & smörslungade morötter
Alternativ lunch: Kökets val, fisk rätt
Lunchpris: 80kr 10-häfte: 800 kr I Priset ingår salladsbuffé, bröd, måltidsdryck samt kaffe och kaka. Smaklig Måltid önskar vi på Restaurang Gåsen 031-366 91 72