Solängens träffpunkt restaurang
Vecka 16
Lunch 1: Ostgratinerad falukorv med krämig tomatsås serveras med ris
Lunch 2: Blomkålssoppa med rostade pumpafrön och nybakad bröd
Dagens gröna: Kokta brytbönor
Dessert: Inkokta päron med vaniljgrädde
Lunch 1: Stekt strömming, rårörda lingon och skirat smör serveras med potatismos
Lunch 2: Spaghetti â la Carbonara
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Jordgubbskräm
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, lingonskysås och kokt potatis
Lunch 2: Dhal, indisk linsgryta med raita serveras med basmatiris
Dagens gröna: Ananas- och vitkålssallad
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Lunch 1: Hummersoppa med räkor, crème fraiche och nybakad bröd
Lunch 2: Kåldolmar med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert: Ostkaka med äpple serveras med vaniljgrädde
Lunch 1: Kycklinggryta serveras med ris
Lunch 2:Asiatiska fiskbiffar serveras med sweet chili crème och basmatiris
Dagens gröna: Spetskålssallad med ajvarvinaigrette
Dessert: Björnbärskompott med vaniljglass
Lunch: Kycklingfilé med örtgräddsås och rostad potatis
Dagens gröna: Tomat- och rödlökssallad
Dessert: Polkagrisens dag: Chokladkaka med polka
Lunch: Dillkött med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannacotta med bärkompott