Sandarnas Restaurang
Vecka 16
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Hemgjorda kalvfrikadeller i dill- och citronsås
Dessert: Päronkräm
Fiskgratäng med räkor och purjolök serveras med mos eller kokt potatis samt ärter
Stekt fläsk med bruna bönor
Dessert: Vit chokladmousse
Köttfärslimpa med bacon och soltorkad tomat serveras med basilikasås och stekt eller kokt potatis samt haricot verts
Kycklinglasagne med paprika, broccoli och lök serveras med ostcreme
Dessert: Smörstekta äpplen med valnötter och karamellsås serveras med vaniljglass
PÅSKLUNCH (Sill, ägg, gubbröra, Jansson, köttbullar, prinskorv, kokt potatis)
Dessert: Påskbakelse
STÄNGT
STÄNGT GLAD PÅSK!
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-