Björkris vård- och omsorgsboende
Vecka 13
Köttfärssås serveras med spaghetti och grönsaker
Lunchkorv serveras med kokt potatis och stuvad vitkål
Dessert: Våfflor, sylt och grädde
Kvällsmat: Husets soppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Fiskbullar i hummersås serveras med kokt potatis och grönsaker
Kycklingsfärsbiffar serveras med kokt potatis, paprikasås och grönsaker
Dessert: Fruktcocktail med vaniljklick
Kvällsmat: Pastasallad med krämig dressing (komponenterna kommer separat)
Falukorv med krämigt chilitäcke serveras med kokt potatis och grönsaker
Schweizerfärs serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Dessert: Jordgubb och körsbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger serveras med bacon
Skärtorsdagen!
Ost- och broccolisoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Stekt fläsk serveras med bruna bönor, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Mannafrutti serveras med sylt
Kvällsmat: Smörgåstårta
Långfredagen!
Inkokt lax serveras med kokt potatis, dillmajonnäs och grönsaker
Dessert: Chokladkaka
Kvällsmat: Ostpaj med sallad och rostade betor
Påskafton!
Påskbuffé
Dessert: Påsklängd fylld med hallonsylt. Dekorerad med grädde, mandariner och rostad mandel.
Kvällsmat: Hummersoppa med smördeg- och oststång
Påskdagen!
Rostbiff serveras med Pommes Anna (potatiskaka), skysås och grönsaker
Dessert: Citronruta
Kvällsmat: Strömming med mos och skirat smör serveras med lingonsylt