Smedjans korttidsenhet
Vecka 51
Asiatisk kycklinggryta serveras med ris och grönsaker
Isterband serveras med dillstuvad potatis och grönsaker
Dessert: Äpple- och kanelkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Broccolisoppa serveras med nybakt bröd och köttpålägg
Sprödbakad fisk serveras med kokt potatis, remouladsås och grönsaker
Rimmad fläskbog serveras med rotmos och grönsaker
Dessert: Inlagda aprikoser med vaniljklick
Kvällsmat: Ugnsomelett med stuvad svamp
Marinerad kycklingfilé i mangosås serveras med ris och
Lindströmsruta/-limpa serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Dessert: Mousse
Kvällsmat: Raggmunkar serveras med bacon och lingonsylt
Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd och pålägg
Kalops serveras med kokt potatis, rödbetor och grönsaker
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med kokt ägg
Köttbullar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Fransk lax- och torskgratäng serveras med grönsaker
Dessert: Chokladpudding med grädde
Kvällsmat: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Fisk serveras med kokt potatis, vitvinssås och grönsaker
Dillkött serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Gammaldags fruktkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Kallskuret serveras med potatisgratäng
Fjärde advent
Skinkstek serveras med kokt potatis, gräddsås, gelé och grönsaker
Stekt kyckling serveras med kokt potatis, sås, gelé och grönsaker
Dessert: Saffranskaka
Kvällsmat: Ostgratinerade crepes serveras med sallad