Smedjans korttidsenhet
Vecka 12
Ciderbrässerad kyckling serveras med ris och grönsaker
Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och grönsaker
Dessert: Päron i sockerlag med vaniljklick
Kvällsmat: Grönsakssoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Fisk Bonjour med dill och gräslök serveras med kokt potatis och grönsaker
Färsfräs med grönsaker serveras med ris och kall örtsås
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Fläskpannkaka serveras med lingonsylt och råkost
Blodpudding, potatisbullar och stekt korv serveras med lingonsylt och grönsaker
Pepparrotskött serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Krämig sill serveras med kokt potatis och ägghalva
Köttsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Honungsmarinerad kyckling och rotfrukter serveras med kall sås och grönsaker
Dessert: Husets dessert
Kvällsmat: Gräddstuvad pyttipanna serveras med rödbetor
Pannbiff med lök serveras med stekt potatis, sås och grönsaker
Basilikatäckt fisk serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Glass
Kvällsmat: Omelett med sparrisstuvning
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall sås och grönsaker
Kyckling i currysås serveras med ris och grönsaker
Dessert: Svartvinbärskompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacogratäng serveras med nachochips och sallad
Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och grönsaker
Fisk med skaldjurssås serveras med duchessepotatis och grönsaker
Dessert: Gino med glass
Kvällsmat: Äggröra serveras med stekt korv