Smedjans korttidsenhet
Vecka 38
Kyckliggryta serveras med ris och grönsaker
Kassler Afrikana serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Fruktsallad med vaniljklick
Kvällsmat: Lantsoppa serveras med nybakt bröd och pålägg
Korv stroganoff serveras med ris och grönsaker
Stekt fisk serveras med stuvad spenat och potatis
Dessert: Glass
Kvällsmat: Polentapudding med smak av apelsin serveras med sylt
Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis och grönsaker
Järpar serveras med kokt potatis, persiljesås och grönsaker
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Helspecial med gurkmajonäs
Ost- och löksoppa serveras med mjukt bröd och köttpålägg
Lasagne al Forno serveras med grönsaker
Dessert: Äpplepaj med vaniljsås
Kvällsmat: Sill serveras med kokt potatis, ägghalva, gräddfil, gräslök
Flygande Jakob (kyckling, bacon, banan, jordnötter) serveras med ris och grönsaker
Kåldolmar serveras med kokt potatis, sås, lingonsylt och grönsaker
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Varm smörgås serveras med sallad
Fiskpudding serveras med kokt potatis, smörsås med dill och grönsaker
Köttgryta med äpple och plommon serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Omelett serveras med husets röra
Timjansstekt fläskkotlett med ben serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Sprödbakad fisk fylld med mozzarella och tomat serveras med kokt potatis, kall basilikasås och grönsaker
Dessert: Moccakräm
Kvällsmat: Fiskburgare serveras med potatismos och sallad