Smedjans korttidsenhet
Vecka 23
Köttfärssås och spaghetti serveras med grönsaker
Bratwurst serveras med kokt potatis, tre sorters gräddkokt kål och grovkornig senap
Dessert: Fruktsoppa
Kvällsmat: Janssons frestelse serveras med ägghalva
Sveriges nationaldag!
Ljummen fläskfilé serveras med ugnsrostad potatis och rödvinssky
Dessert: Jordgubbskaka
Kvällsmat: Kallrökt lax serveras med raggmunk och pepparrotskräm
Varmkorv serveras med potatismos och grönsaker
Grekisk färs (oliver, fetaost) serveras med klyftpotatis, kall sås och grönsaker
Dessert: Rabarberkompott med gräddmjölk
Kvällsmat: Bakad potatis med kall röra
Blomkålssoppa med bacontopping serveras med mjukt bröd och pålägg
Stekt fläsk serveras med persiljesås, kokt potatis och grönsaker
Dessert: Mannagrynspudding med saftsås
Kvällsmat: Skink- och broccoligratäng serveras med sallad
Grillad kycklingklubba serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Köttbullar serveras med potatismos, sås och grönsaker
Dessert: Chokladpudding med grädde
Kvällsmat: Pizzakväll
Kokt fisk med ägg- och persiljesås serveras med kokt potatis och grönsaker
Fläskköttgryta serveras med kokt potatis och grönsaker
Dessert: Ugnsstekta rabarber och äpplen med vaniljsås
Kvällsmat: Kall pastasallad med kyckling och krämigdressing
Noisette serveras med potatisgratäng, skysås och grönsaker
Sprödbakad fisk serveras med kokt potatis, sås och grönsaker
Dessert: Kladdkaka serveras med grädde
Kvällsmat: Brödpudding med äppelkompott, mjukt bröd och pålägg