Sockens Vård- och omsorgsboende
Vecka 48
Korv stroganoff serveras med pasta och brytbönor
Stekt panerad rödspätta serveras med potatis och remouladsås samt brytbönor
Dessert: Aprikos halvor serveras med mandlgrädde
Kvällsmat: Rostfruktsplättar serveras med kesoröra
Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med potatismos och vitkålssallad med fänkål
Grekiskbiff med fetaost serveras med ris och tzatziki samt vitkålssallad med fänkål
Dessert: Fruktkeso
Kvällsmat: Minestronesoppa (V) med nybakt bröd
Köttbullar serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Indisk Dahl serveras med basmatiris och Raita (indisk yoghurtsås)
Dessert: Plommonkräm
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med sparrisstuvning (V)
Thai inspirerad kycklingsoppa serveras med nybakt bröd
Vegetarisk lasagne serveras med örtsås och spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Chokladkaka med chokladglasyr
Kvällsmat: Bakad potatis (V) med skagenröra (K)
Skånsk kalops serveras med potatis, *rödbetor* och kokt broccoli
Laxpudding serveras med skirat smör och kokt broccoli
Dessert: Rabarber- och jordgubbskompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Falufrestelse (V)
Senapsbakad sejfilé serveras med potatis, örtsås och sockerärtor
Dessert: Björnbärsfromage toppade havre- och kokossmulor
Kvällsmat: Lökpaj (V) serveras med tomatsallad (K)
Skinkstek serveras med potatismos, äppelgräddsås och rödkålssallad
Dessert: Glögginkokta päron serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Sillsmörgås (K) med ägg (K) och gräddfil (K)
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt