Sockens Vård- och omsorgsboende
Vecka 16
Stekt falukorv serveras med potatis, stuvad vitkål och grönsaksblandning med ärtor, majs och paprika
Sellerisoppa serveras med nybakt bröd
Dessert: Krusbärskräm med vaniljglass
Kvällsmat: Potatisbullar (V) och bacon (V) serveras med vitkålssallad med lingon (K)
Thailändsk fiskgryta serveras med basmatiris och blandsallad
Herrmanslåda (potatisgratäng med nötfärs) serveras med blandsallad
Dessert: Silviakaka
Kvällsmat: Kycklingsoppa med rotfrukter (V) serveras med nybakt bröd
Ugnsstekt kassler serveras med champinjonsås, potatis och bukettgrönsaker
Asiatisk gryta med vegostrips och persika serveras med kokt ris samt bukettgrönsaker
Dessert: Brylépudding (menyändring)
Kvällsmat: Tacorullar (V) servera med tomatsallad (K)
Köttsoppa serveras med pepparrotsvisp och nybakt bröd
Grönsakslasagne serveras med basilikacrème och spenatsallad
Dessert: Blåbärspaj serveras med vaniljvisp
Kvällsmat: Laxpytt serveras med äggkräm
Kycklingfilé med gremolata serveras med sparrissmörssås, hasselbackspotatis och vårprimörer
Dessert: Inkokta päron med vanilj och ingefära serveras med vaniljglass och chokladsås
Kvällsmat: Grönsakspaj med sparris och tomat (V) serveras med örtsås (K)
Påskbuffé! Serveras bland annat 2 sorters sill, gravad lax, köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse mm.
Dessert: Påsktårta
Kvällsmat: Tysk potatissallad (K) och kallskuren kalkon (K) samt bröd
Lammstek serveras med potatisgratäng, rödvinssky och smörslungade morötter
Dessert: Påskbakelse
Kvällsmat: Omelett med sparris och örter (V) serveras med sallad
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt