Sockens Vård- och omsorgsboende
Vecka 13
Kokt fläskkorv serveras med rotmos, senapssås och en blandsallad med isbergssallad, tomat och gurka
Morotsbiff serveras med pilaffris och basiliacréme samt en blandsallad med isbergssallad, tomat och gurka
Dessert: Våfflor serveras med *sylt' och grädde
Kvällsmat: Fiskburgare (V) serveras med bröd, dillcréme (K) och potatismos (V)
Pocherad vit fiskfilé serveras med potatismos och vitvinssås med gräslök och dill samt kokt tricolore mix med vaxbönor
Kokt oxbringa serveras med potatis, pepparrotssås och kokt tricolore mix med vaxbönor
Dessert: Bärkaka
Kvällsmat: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med nybakt bröd
Fransk kycklinggryta med bacon serveras med ris och spenatsallad med tomat och gurka
Morotslasagne serveras med rostad vitlöksdressing och spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Äpple - och kanelkompott serveras med vispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Lax- och potatissallad serveras på Skärhamnskaka
Köttsoppa serveras med pepparrotsvisp och nybakt bröd
Asiatiskgryta med vegostripes och persika serveras med jasminris och rostad broccoli
Dessert: Vaniljrutor
Kvällsmat: Korv Greta (V)
Laxfärserad spättafilé toppad med tångkaviar serveras med potatismos, vitvinssås och smörslungade morötter
Dessert: Påskbakelse
Kvällsmat: Rökt kalkon (K) serveras med potatissallad (K)
Påskbuffé som bland annat sill, gravad lax, hovmästarsås, köttbullar, prinskorv, ägghalva, Janssons frestelse, potatis mm
Dessert: Påsktårta
Kvällsmat: Färgglad grönsakspaj (V)
Lammstek serveras med rostad potatis, rödvinssås och haricots verts
Dessert: Inkokta päron serveras med vaniljglass och chokladsås
Hummersoppa serveras med bröd
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt