Ängsgården
Vecka 43
Med reservation för ändringar.
Lunch: Spagetti med köttfärssås
Dessert: Kräm
Kväll: Ost och broccolisoppa serveras med nybakat bröd
Lunch: Currydoftande fiskgryta med kokt potatis
Dessert: Äppelkräm
Kväll: Malda leverfärsbiffar serveras med lingongräddsås
Lunch: Köttkorv med rotmos
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Fiskbullar i dillsås med kokt potatis
Lunch: Krämig tomat och mozzarellalasagne
Dessert: Banan och chokladmousse
Kväll: Kycklingfärsbiffar med salvia & citron, citronsås kokt potatis
Lunch: Skomakarlåda på färsbiff (rödvinssås, bacon, purjolök, potatismos)
Dessert: Glass
Kväll: Risgrynspudding med sylt
Lunch: Skinkgryta med champinjoner och grönpeppar kokt potatis
Dessert: Rabarbersmulpaj med vaniljsås
Kväll: Inlagd stekt strömming gräddfil kokt potatis
Lunch: Ostgratinerad fiskfilé med tomat & oregano serveras med pressad potatis
Dessert: Jordgubbspancotta
Kväll: Tomat och salami Frittata, sallad och vitlökdressing