Ängsgården
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
Lunch: Köttbullar i tomatsås serveras med spagetti
Dessert: Kräm
Kväll: Brynt vitkåls med korvslantar serveras med nybakat bröd
Lunch: Bruna bönor serveras med stekt fläsk
Dessert: Fruktsoppa
Kväll: Blodpudding med bacon serveras med lingonsylt
Lunch: Krämig lax och spenatlasagne
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Bondomelett serveras med krispig sallad
Lunch: Gulaschsoppa (på nötfärs) serveras med nybakat bröd
Dessert: Hemlagad Ris i frutti
Kväll: Grönsaksbiffar serveras med ostsås & rostad sötpotatis
Lunch: Pannbiff med lök serveras med gräddsås och kokt potatis
Dessert: Pavlova (Marängdessert med jordgubbsgrädde )
Kväll: Hönsköttbullar i currysås med grönsaksris
Lunch: Fiskfilé i mild paprikasås serveras med potatismos
Dessert: Chokladpudding
Kväll: Kallskuret med rotsaksgratäng
Lunch: Helstekt kotlettrad med bearnaise och klyftpotatis
Dessert: Fruktsallad med limecréme
Kväll: Ost och skink-paj serveras med sallad och dressing