Häradsgården
Vecka 49
Lunch: Spagetti med köttfärssås
Dessert: Kräm
Kväll: Krämig morotssoppa serveras med nybakat bröd
Lunch: Krämig fiskgryta med tomat och rotfrukter serveras med kokt potatis
Dessert: Körsbärskräm
Kväll: Fläskpannkaka serveras med lingon
Lunch: Gratinerad falukorv serveras med potatismos
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Västkustpudding ( tonfisk och dill) med skirat smör och kokt potatis
Lunch: Kroppkakor med skirat smör
Dessert: Banan och chokladmousse
Kväll: Köttbullar med makaroner och brunsås
Lunch: Coq au vin fransk kycklinggryta med bacon och smålök serveras med pressad potatis
Dessert: Sagogrynssoppa med vaniljkräm
Kväll: Pannkaka med blåbärssylt
Lunch: Dansk sjömansbiff med färsbiffar serveras med saltgurka
Dessert: Persikor med hallonsås
Kväll: Kycklingpaj med Purjolök och paprika, currydressing samt sallad
2:a Advent
Lunch: Ingefärsglaserad fläskkarré med gräddsås kokt potatis
Dessert: Lingonpannacotta med pepparkakssmul
Kväll: Kalvsylta med rödbetssallad serveras med kokt potatis