Häradsgården
Vecka 42
Med reservation för ändringar.
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Dessert: Kräm
Kväll: Kycklingsoppa smaksatt med curry serveras med nybakat bröd
Lunch: Panerad fisk med remouladsås serveras med kokt potatis
Dessert: Körsbärskräm
Kväll: Fläsk och löksås serverasmed kokt potatis
Lunch: Stekt korv med stuvade vitkål serveras med kokt potatis
Dessert: Mjuka kaka
Kväll: Pannkaka med blandbärssylt och grädde
Offentliga måltidens dag
Lunch: Vildsvinsgryta med skogssvamp och pressad potatis
Dessert: Rödbetskaka med rosa frosting
Kväll: Vegetarisk schnitzel örtcrème rostad potatis
Lunch: Kycklinggryta teriyaki serveras med ris
Dessert: Trollskumm med drömmar
Kväll: Grillkorv med klyftpotatis och dressing
Lunch: Saffrans doftande fiskgryta serveras med vitlöksmajonnäs och kokt potatis
Dessert: Päron i kolasås
Kväll: Skink & spenatcrepes serveras med krispig sallad och dressing
Lunch: Marinerad skinkstek serveras med cidersås klyftpotatis
Dessert: Yoghurt och cholkadfromage
Kväll: Västkustpudding (tonfisk, gul lök, potatis, äggstanning)serveras med kokt potatis och smält smör