Solbackens Vård- och omsorgsboende
Vecka 47
Lunch 1: Korv stroganoff serveras med *ris*
Lunch 2: Fiskpudding med skirat smör och *kokt potatis*
Dagens gröna: *Ångad broccoli*
Dessert: Vinbärskräm
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Skink- och potatisfrestelse (V)
Lunch 1: Räk- och dillfylld spätta serveras med kall citronsås och *kokt potatis*
Lunch 2: *Pasta* med ost- och broccolisås
Dagens gröna: *Gröna ärtor*
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Tom ka gai, thailandsk kycklingsoppa (V), serveras med bröd
Lunch 1: Oxjärpar serveras med gräddsås och *kokt potatis*
Lunch 2: Gratinerad kassler med ananas serveras med potatismos
Dagens gröna: *Romanescoblandning*
Dessert: Fruktkräm med aprikos, äpple, ananas och russin
Kvällsmat: Kökets erbjudande
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Kycklinglasagnette
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Kvällsmat: Gravad lax (K) med hovmästarsås (K) och *kokt potatis* (V)
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås och *kokt potatis*
Lunch 2: Burgundisk nötköttsgryta serveras med *kokt potatis*
Dagens gröna: *Kokta morötter*
Dessert: Silviakaka
Kvällsmat: Rostbiff (K) med fransk potatissallad (K)
Lunch: Fiskgryta med curry serveras med *kokt potatis*
Dagens gröna: *Slottsgrönsaker*
Dessert: Päron med vispad grädde
Kvällsmat: Ostbricka (K)
Lunch: Skånsk kalops serveras med *kokt potatis*
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Ris à la Malta (K) med saftsås
(V) = serveras varmt (K) = serveras kallt *Inom stjärnor* = serveringsförslag (köps in av respektive enhet)