Sörgården
Vecka 17
Lunch 1: Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos.
Lunch 2: Laxbullar i hummersås med kokt potis.
Dessert: Päronsoppa med kardemummaskorpor.
Aftonmål: Potatisbullar med fläsktärningar.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.
Lunch 1: Lasagne al forno.
Lunch 2: Panerad fisk med dillcrème och kokt potatis.
Dessert: Hallonkräm
Aftonmål: Blomkål- och broccoligratäng med prinskorv.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.
Lunch 1: Stekt isterband med dillstuvad potatis.
Lunch 2: Kokt fisk med räksås och potatismos.
Dessert: Mango- och passionsfruktsmousse.
Aftonmål: Risgrynspudding med saftsås.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.
Lunch 1: Köttsoppa med bröd.
Lunch 2: Krämig fisksoppa med bröd.
Dessert: Kesokaka med vispad grädde.
Aftonmål: Ugnspannkaka.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.
3-rätters förrätt: Snittar med rostbiff, pepparrotscrème och cornichons.
Varmrätt: Broströmmare (skinkfärs) med gräddsås och ärtor. Potatismos.
Dessert: Ananaspaj med glass.
Aftonmål: Korv med bröd, gurkmajonnäs och potatismos.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.
Varmrätt: Kycklingklubba med BBQ-sås och klyftpotatis.
Dessert: Crêpes med äpple, serveras med vispad grädde.
Aftonmål: Varm smörgås med rökt skinka och champinjonstuvning. Sallad.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.
Varmrätt: Skinkstek med gräddsås och kokt potatis.
Dessert: Mandariner med glass.
Aftonmål: Krämig tomatsoppa med makaroner, serveras med bröd.
Veckans kvällsalternativ: Kroppkaka med smält smör.