Sörgården
Vecka 23
Lunch 1: Ugnsgratinerad falukorv med potatismos.
Lunch 2: Fiskgryta med tomat och fänkål, serveras med kokt potatis.
Dessert: Glasstrut
Kvällsmat: Fläskpannkaka med vitkålsallad.
Nationaldagen
Lunch 1: Ugnsstekt kalkonbröst kryddad med salvia, balsamicosky och potatiskaka.
Dessert: Jordgubbstårta.
Kvällsmat: Rostbiff med krämig potatissallad och bland sallad.
Lunch 1: Asiatisk kycklinggryta serveras med ris.
Lunch 2: Stekt fisk med remouladsås, serveras med kokt potatis.
Dessert: Melon
Kvällsmat: Skinkfrestelse med tomatsallad.
Lunch 1: Spenatsoppa med ägghalva
Lunch 2: Rökt skinka i krämig ostsås serveras med pasta.
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås.
Kvällsmat: Korv med bröd och potatismos, serveras med gurkmajonnäs.
3-rätters förrätt: Rödbetstartar toppas med picklade senapsfrö, krasse och brödcrunch.
Lunch 1: Havets Wallenbergare med räkröra, smörslungad örtpotatis.
Dessert: Vaniljpannacotta med hallonsås.
Kvällsmat: Ost- och kalkonpaj med örtdressing och blandsallad.
Lunch 1: Sjömansbiff.
Dessert: Kärleksmums
Kvällsmat: Pastasallad med kyckling och Rhode Islandsås.
Lunch 1: Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis.
Dessert: Fruktsallad med vispad grädde.
Kvällsmat: Minestronesoppa med bröd.