Sörgården
Vecka 30
Lunch 1: Stekt korv med stuvad vitkål, potatismos
Lunch 2: Fiskgratäng à la Nordic (pepparrot/dill/palsternacka) serveras med kokt potatis
Dessert: Nyponsoppa med glass
Kvällsmål: Mannagrynspudding med saftsås
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Lunch 1: Pytt i panna med stekt ägg
Lunch 2: Fisk Benedictine, potatismos
Dessert: Hallonkräm
Kvällsmål: Prinskorv, stekt potatis
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Lunch 1: Dillkyckling, serveras med ris
Lunch 2: Stekt fisk med remouladsås
Dessert: Fruktcocktail med vispad grädde
Kvällsmål: Omelett med skinksås
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Lunch 1: Fisk- och skaldjurssoppa med aioli, bröd
Lunch 2: Pastasallad med kyckling, rhode island-dressing och bröd
Dessert: Crêpes med blåbärsfyllning, vispad grädde
Kvällsmål: Kebabpytt med vitlöksdressing
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Förrätt: Melonsallad toppad med parmaströssel och myntacrème
Varmrätt: BBQ-glacerad fläskkarré, coleslaw och potatisbakelse
Dessert: Våffla toppad med grädde och sylt
Kvällsmål: Sallad med ägg och räkor, dressing samt rosenbröd
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Varmrätt: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis
Dessert: Hallon- och vaniljmousse
Kvällsmål: Rösti (potatiskaka) med skinkröra
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs
Varmrätt: Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
Dessert: Fruktsallad med grädde
Kvällsmål: Grönsakssoppa med bröd
Veckans kvällsalternativ: Korv med bröd och gurkmajonnäs