Ekgården avd.
Vecka 25
|
|
|
|
Lunch 1: |
Isterband med med persiljestuvad potatis samt rödbetor |
|
Lunch 2: |
Kikärtsbiffar med kall currysås,morötter och fullkorsris |
|
Dessert |
Mangosoppa |
|
Middag 1: |
Ost och broccolisoppa med brödkrutonger |
|
Middag 2: |
Färsbiff med tomatsås och pastapenne |
|
Lunch 1: |
Biffstroganoff med basmatiris |
|
Lunch 2: |
Cannelloni med ricotta och spenat samt tomatsås |
|
Dessert |
Hallonskräm |
|
Middag 1: |
Laxpate med kall romsås samt kokt potatis |
|
Middag 2: |
Blodpudding med bacon och lingon |
|
Lunch 1: |
Sprödbakad västerfisk, danskremouladsås,potatis,wokgrönsaker |
|
Lunch 2: |
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor |
|
Dessert |
Äppelsallad med kardemumma grädde |
|
Middag 1: |
Sweet chilimarinerad kyckling med mango och ananas samt ris |
|
Middag 2: |
Omelett med räkstuvning samt kokt potatis |
|
Lunch 1: |
Kycklingsoppa, äggnudlar,ingefära,purjolök,morötter smör,bröd |
|
Lunch 2: |
Morotsoppa med skinka och risoni,smör och bröd |
|
Dessert |
Turkiskyogurt med mangosås |
|
Middag 1: |
Makaronilåda"skinka,purjolök,ost" med skirat smör och lingonsylt |
|
Middag 2: |
Couscouspytt med grönsaker och stekt ägg |
|
|
Ekgårdens Midsommar |
|
Lunch 1: |
Sillassiet: Inlagdsill,särgårdssill,ägg och färskpotatis |
|
Lunch 2: |
Rostbiff,lönnebergaskinka,krämig potatissallad,kapris,purjolök samt pickles |
|
Dessert |
Färska jordgubbar med vispad grädde |
|
Middag 1: |
Gravadlax med dillstuvad potatis,sallad samt citron |
|
Middag 2: |
Glass,våffelstrut,maränger,strössel |
|
Lunch 1: |
Pocherad lax med vittvinsås,grön sparris samt dillslungad potatis |
|
Lunch 2: |
Vegetarisk schnitzel på gulärta med potatismos och ärtor |
|
Dessert |
Jordgubbstårta |
|
Middag 1: |
Matjesill med hackat ägg,gräslök,gräddfil samt kokt färskpotatis |
|
Middag 2: |
Ostgratinerade svartrötter med skinka samt kokt potatis |
|
Lunch 1: |
Helstekt kotlettrad med kantarellsås,broccoli och timjanpotatis |
|
Lunch 2: |
Sprödbakad fisk med örtagårdssås samt kokt potatis |
|
Dessert |
Lingonstrutar |
|
Middag 1: |
Matig gubbröra på kavring |
|
Middag 2: |
Grön ärtsoppa med pepparrotscreme |