Ekgården avd.
Vecka 36
Med reservation för ändringar
|
1. Köttbullar med gräddsås, kokt potatis,lingon och varm grönsak |
|
2. Nudelwok räkor,sockerärtor,soja samt rostade sesamfrön |
|
Aprikoskräm |
|
1. Korvgryta alá Forsell med fullkornsris |
|
2. Vegetariska nuggets med kall sås och ris |
|
1. Lunchkorv med pepparrotssås,vaxbönor samt kokt potatis |
|
2. Spenat och lökpaj med grönsallad |
|
Limepannacotta med hallonspegel |
|
1. Lasagne med tomatsallad |
|
2. Laxbullar med vittvinsås samt dillslungad potatis |
|
1. Eco panerad fiskfile med tartarsås,blomkål samt kokt potatis |
|
2. Spagetti ala puttanesca |
|
Mango och äppelsoppa med vaniljdröm |
|
1. Kycklingnuggets med kall currysås och ris |
|
2. Trädgårdsmästarpytt med stekt ägg och rödbetor |
|
1. Ärtsoppa med fläsk |
|
2. Jordärtskockssoppa |
|
Pannkakor med björnbärssylt |
|
1. Stekt saltsill med löksås samt kokt potatis |
|
2. Nötsavspanna med lök,svamp,grädde samt kokt potatis |
|
1 . Pannbiff med champinjonsås samt stekt kulpotatis,inlagd gurka |
|
2. Ugnsomelett med dillstuvade räkor samt kokt potatis |
|
Nyponsoppa med mandelbiskvi |
|
Pasta penne med ädelostsås,skinka och ärtor |
|
Fredagsdessert: Exotisk fruktsallad med vispad grädde |
|
|
|
1.Fiskfile under grönt täcke,palsternacka samt kokt potatis |
|
2.Falaffel med kall vitlöksås,grönsaker samt ris |
|
Blåbärscheesecake |
|
1. Kokt skinka med mimosasallad samt kokt potatis |
|
2. Rotfruktsgratäng med örtkeso |
|
1.Klassisk kalops med persiljepotatis samt rödbetor |
|
2. Sprödbakad fisk med kallrörd örtagårdssås och kokt potatis |
|
Chokladmousse |
|
1. Salviakyckling med klyftpotatis samt rödvinssås |
|
2. Ost och purjolökspaj med rhode island dressing |