Ekgården avd.
Vecka 43
Med reservation för ändringar.
|
1. Luchkorv med potatispure samt majssalsa med tomat och koriander |
|
2. Kikärtsbiffar med grönsaksris och kall vitlökssås |
|
Hallonkräm |
|
1. Saffrans dofftande fisksoppa med vitlöksmajonnäs,rostat bröd |
|
2. Gulaschsoppa på nötfärs (smörgås med valfritt pålägg) |
|
1. Ungersk gulasch med persiljepotatis |
|
2.Vegetariska vårrullar med grönsaksris samt sweet chilisås |
|
Körsbärssoppa med havrekaka |
|
1. Stekt kycklingbröst med cidersås och rostade rotfrukter |
|
2. Kikärtsbiffar med örtkeso och kokt potatis |
|
1. Sprödbakad eko fisk med örtagårdssås,kokt potatis,grönsak |
|
2. Tagliatelle med bacon,grädde,ärtor och permesanost |
|
Citronkladdkaka med vispgrädde |
|
1. Lapskojs med ägghalva och rödbetor |
|
2. Svampstroganoff med ris |
|
1. Ärtsoppa med fläsk |
|
2. Sötpotatissoppa med rostade pumpakärnor |
|
Pannkakor med skogsbärssylt |
|
1. Nasi goreng "Indonesisk risrätt med Kyckling,räkor och ärtor |
|
2. Bondomelett |
|
1. Nötskavsgryta lök,samp,grädde samt kokt potatis och gele |
|
2. Pastagratäng med kyckling,oliver samt soltorkade tomater |
|
Mangokompott med vaniljkesella |
|
1. Schnitzel med stekt potatis,ärtor och citron |
|
Fredagsdessert: Pannkakor med choklad,kokos samt glass |
|
1. Fiskgrantäng med räkor,sparris,dill,romanabönor och kokt potatis |
|
2. Ostgratinerad broccoli med tomat och linser samt kokt poatis |
|
Brylépudding |
|
1. Janssons frestelse med ägghalva |
|
2. Sparrissoppa med rostade pumpakärnor,smör och bröd |
|
1. Hjortfärsbiff med skogssvampsås,brysselkål samt timjanpotatis |
|
2. Ugnsomelett med räkstuvning samt kokt potatis |
|
Hallon och kokospaj med vaniljsås |
|
1. Flygande Jakob,kyckling,bacon chilisås,banan samt ris |
|
2. Laxqueneller med hummersås och kokt potatis |