Ekgården avd.
Vecka 45
Med reservation för ändringar
|
1. Korvstroganoff med basmatiris |
|
2. Kikärtsbiffar med kall currysås,morötter och fullkorsris |
|
Mangosoppa |
|
1. Ost och broccolisoppa med brödkrutonger |
|
2. Färsbiff med tomatsås och pastapenne |
|
1. Krämig fläskköttgryta med ingefära,aprikoser,soya och kokt potatis |
|
2. Cannelloni med ricotta och spenat samt tomatsås |
|
Jordgubbskräm |
|
1. Laxfrestelse med kallröktlax samt kall dillsås |
|
2. Blodpudding med bacon och lingon |
|
1. Sprödbakad västerfisk, Marstrandsröra,potatis,wokgrönsaker |
|
2. Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor |
|
Fruktkompott |
|
1. Kycklinglårfilé med ädelostsås och klyftpotatis |
|
2. Omelett med skinkstuvning samt kokt potatis |
|
1, Cowboysoppa "köttfärs,majs,lök,potatis,paprika"smör, bröd |
|
2. Morotsoppa med skinka och risoni |
|
Ostkaka med körsbärssylt |
|
1. Pastagratäng med räkor,dill,curry,grädde". |
|
2. Couscouspytt med grönsaker och stekt ägg |
|
1. Kåldolmar med sirapsskysås,kokt potatis,varm grönsak och lingon |
|
2. Halloumistroganoff med fullkornsris |
|
Blåbärsbrownie med vispgrädde |
|
1. Schnitzel med stekt potatis,ärtor och kapris |
|
2. Champinjonsoppa med bladpersilja (smörgås med valfritt pålägg) |
|
1. Saffransdoftande fiskgryta med kokt potatis och aioli |
|
2. Vegetarisk schnitzel med kall kaprissås och stekt potatis |
|
Päronhalvor med kolasås |
|
1. Rökt kalkonbröst med potatisgratäng och tomatsallad med oliver |
|
2.Ostgratinerade rotfrukter med skinka samt kokt potatis |
|
1. Helstekt kotlettrad med timjangräddsås,vaxbönor,purjolökspotatis |
|
2. Sprödbakad fisk med örtagårdssås samt kokt potatis |
|
Hallonstrutar |
|
1. Kebabgryta med gräddfil samt ris |
|
2.Grön ärtsoppa med pepparrotscreme |