Ekgården avd.
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
|
1. Köttbullar med gräddsås, kokt potatis,lingon och varm grönsak |
|
2. Nudelwok räkor,sockerärtor,soja samt rostade sesamfrön |
|
Aprikoskräm |
|
1.Räk och hummersoppa med hembakt bröd |
|
2. Vegetariska nuggets med kall sås och ris |
|
1. Rotmos med fläskkorv samt Ekgårdens senap |
|
2. Spenat och lökpaj med grönsallad |
|
Pannacotta med blåbär |
|
1. Moussaka med tzatziki |
|
2. Laxbullar med vittvinsås samt dillslungad potatis |
|
1. Eco panerad fiskfile med sås verte,blomkål samt kokt potatis |
|
2. Spagetti carbonara |
|
Äppelsoppa med vaniljdröm |
|
1. Kycklinggratäng med soltorkade tomater,basilika samt ris |
|
2. Trädgårdsmästarpytt med stekt ägg och rödbetor |
|
1. Ärtsoppa med fläsk |
|
2 Ängamat |
|
Pannkakor med Björnbärssylt |
|
1. Strömmingslåda med pepparrot och dill samt kokt potatis |
|
2. Nötsavspanna med lök,svamp,grädde samt kokt potatis |
|
1 . Pannbiff med mild skogssvampssås samt stekt kulpotatis,inlagd gurka |
|
2. Ugnsomelett med spenat och skinka samt kokt potatis |
|
Nyponsoppa med mandelbiskvi |
|
Pasta penne med salami och ädelostsås |
|
Fredagsdessert: |
|
Marinerade bär med kanel och stjärnanis samt grädde |
|
1. Ekgårdens fisk med mandel,citronsås,palsternacka samt kokt potatis |
|
2.Falaffel med kall vitlöksås,grönsaker samt ris |
|
Kaffecheesecake med kakao |
|
1. Kassler med potatisgratäng och rödvinssås,varm grönsak |
|
2. Rotfruktsgratäng med örtkeso |
|
1. Kyckling bourguignon,smålök,bacon,champinjon samt persiljpotatis |
|
2. Sprödbakad fisk med kallrörd örtagårdssås och kokt potatis |
|
Chokladmousse |
|
1. Apelsinkyckling med grönsaksris |
|
2. Ost och purjolökspaj med rhode island dressing |